Mar 8, 2021, 2:33 PM  

Ще стана вятър 

  Poetry
291 6 17

Аз знам, че много вероятно

без теб животът ще е лудост...

И затова ще стана вятър!

Теб само бури те погубват!

 

И ще те бутна , точно щом си

щастливо крачещ по полята.

И с болките си (чисто боси)

ще срутя всяко твое лято.

 

Ще падат лист по лист мечтите,

а чувствата ще са коприва.

Ех,  ти и Тя ще замълчите.

(Тъгата страшно ви отива).

 

Ще дойда с всичките си рани,

едва-едва ще те докосна...

Но болката ми ураган е.

Пази се!

Той е смъртоносен.

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??