Стъпки по пясъка – бял отпечатък.
Сбор от големи и малки пътеки.
Бряг до безкрай, а за толкова кратко
нашите крачки по него отекват.
Стъпки по пясъка... Златните дюни
меко бележат възход и падения.
Всяка история почва през юни.
Всеки септември ми става студено...
Стъпки по пясъка – бяг и разходка –
сякаш фрагменти от спомени летни.
Сбира се пътят на толкова хора
в малка отсечка – оттук до морето.
© Миглена Миткова All rights reserved.