Apr 13, 2013, 4:11 PM  

Съдба 

  Poetry » Love
556 0 1

Съдбата ни се киска отстрани

и гледа ни, как заблудени,

не по пътя общ, а във страни

днес всеки се опитва да поеме,

 

но след завой и два, и три

пак тръгваме в една посока.

Съдба, сега ни събери,

недей да си така жестока!

 

Кому е нужно със години

нахалост времето ни да тече,

животът ни самотен да премине,

един към друг щом обич ни влече?!

 

Съдба-Ориснице, не гледай отстрани!

Аз искам с него винаги да бъда

и да празнуваме рождени дни...

Ако пак ми пречиш, ще те съдя!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??