Oct 9, 2017, 10:57 AM

Дали ще се върне... 

  Poetry » Love
901 9 22

 

 

 

              заваля…

              и разплака деня

              кротко… есенно

              после… в очите ми стихна

              тъгата

              отрони в сълзи

              с кристалните капки

              из голите клони

              потекли по моите скули

              солени и топли…

              опита се

              вятърът плахо

              с дъха си ефирен

              да ни утеши… и той

              като мен

              есенно влюбен

              опита се…

              клоните нежно поклати

              погали

              ресниците ми мокри

              и бързо отмина

              нататък… такъв като теб

              мимолетен

              нехаещ…

              дали ще се върне

              или

              като теб

              ще забрави…

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??